System reklamy Test
Poprzedni temat «» Następny temat
Wanted: Weapons of Fate - recenzja Banana
Autor Wiadomość
Badbanan14
User
Wychowany na bledach



Wiek: 26
Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 921
Skąd: J-W
Poziom: 27
HP: 35/1795
 2%
MP: 857/857
 100%
EXP: 4/83
 4%
Wysłany: 2009-07-19, 16:41   Wanted: Weapons of Fate - recenzja Banana

Witam, zauwazylem, ze wielu uzytkownikow naszego forum zywo intercesje sie grami komputerowymi.
Postanowilem wiec, ze co jakis czas bede umieszczal tu recenzje nowych jak i starszych, godnych uwagi gier. Beda to w wiekszosci gry casualowe, poniewaz w takie ostatnio grywam, ze wzgledu na czas jaki poswiecam grafice, sportowi i znajomym, po prostu nie mam juz czasu jak kiedys spedzac calych dni na prowadzeniu wielkich kampanii w Starcraft' cie, lub dlugich strzelanin w CounterStrike'u. Gry zaczalem traktowac jako forme relaksu w przerwie w pracy, a nie jako zajecie.

Tak wiec do rzeczy na pierwszy ogien postanowilem wziac gre

[color=orange]WANTED: Weapons of Fate[/color] (
  
 
 
KML
User
lo.



Wiek: 24
Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 358
Poziom: 17
HP: 0/630
 0%
MP: 301/301
 100%
EXP: 27/41
 65%
Wysłany: 2009-07-19, 16:44   

Mysle ze powinien powstadz osobny dzial o tematyce gier.

Co do recencji - zabraklo mi screenow i wymagan sprzetowych :P
 
 
kolas
User



Wiek: 26
Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Jaworzno :P
Poziom: 21
HP: 9/996
 1%
MP: 475/475
 100%
EXP: 52/56
 92%
Wysłany: 2009-07-19, 17:05   

[quote="KML"]Mysle ze powinien powstadz osobny dzial o tematyce gier.[/quote]
Zgadzam sie ^^

Co do samej recenzji - fajnie napisana, jest oczywiscie kilka bledow stylistycznych (lol, z polskiego mialem 2, nie powinienem tak oceniac xD), ale czyta sie milo i przyjemnie :P Przydalo by sie troche obszerniej napisac to :D Kurde, chyba sam musze napisac kiedys recenzje czegos.. Raz Pro Streeta napisalem, jak znajde to wrzuce ;]
 
 
aXE
User
Cre4tive



Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 227
Poziom: 14
HP: 0/426
 0%
MP: 203/203
 100%
EXP: 3/33
 9%
Wysłany: 2009-07-19, 18:13   

Tak jak wyzej. Powinno sie zrobic oddzielne podforum o tematyce gry, do kazdej gry najlepiej jakby sie robilo oddzielny temat, bo tak, ze np. BadBanan zrobi temat ze swoimi recenzjami to sie bedzie wszystko mieszalo. A tak, temat o danej grze i komentarze do niej.

Nie bedzie trzeba szukac recenzji do jakiejs gry u wszystkich "recenzentow", po prostu wpisze sie szukaj/gry np. Need For Speed : Tralalala i mamy o niej temat ;)

Co do tej recenzji to na YT w 0:20 widac jak ten koles strzela a kula spada i trafia go w glowe, nie wiem o co chodzi z tym, jakies samonaprowadzajace sie kule ? Ale dla mnie to takie cos to porazka. Recenzja Banana jest fajna i milo sie czyta, szkoda, ze obrazki z GO...

[b]Kategoria powstala takze w razie jakis problemow , lub braku mozliwosci pisania w danym temacie zglaszajcie na pw //crow[/b]
 
 
Badbanan14
User
Wychowany na bledach



Wiek: 26
Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 921
Skąd: J-W
Poziom: 27
HP: 35/1795
 2%
MP: 857/857
 100%
EXP: 4/83
 4%
Wysłany: 2009-07-19, 21:36   

To pierwsza recka w moim zyciu, postaram sie wziasc pod uwage wasze rady i dopracowac zarowno forme i tresc.
Teraz przy przechodzeniu gry od razu bede lapa screeny i moze zgram nawet gameplay.

w pelni popieram twoj pomysl katalogowania tematow [b]AXE[/b]
 
 
Mariusz10
User



Wiek: 27
Dołączył: 13 Mar 2009
Posty: 750
Skąd: Mielec
Poziom: 24
HP: 27/1353
 2%
MP: 646/646
 100%
EXP: 52/68
 76%
Wysłany: 2009-07-20, 09:27   

Kurde gra mi sie podoba, tzn grafika, ladnie to wyglada ;)
ma ktos moze jakies linki do tego czy cos, czy jest PL?
 
 
Badbanan14
User
Wychowany na bledach



Wiek: 26
Dołączył: 14 Sty 2008
Posty: 921
Skąd: J-W
Poziom: 27
HP: 35/1795
 2%
MP: 857/857
 100%
EXP: 4/83
 4%
Wysłany: 2009-07-20, 13:24   

Lokalizacja kinowa, co wedlug mnie jest bardzo dobrym rozwiazaniem bo oryginalne dialogi(wlasciwie w wiekszosci monologi Wesley'a) sa przednie.
Ja kupilem gre na Rapidshare, wystarczy poszukac na peb.pl
  
 
 
aXE
User
Cre4tive



Dołączył: 04 Mar 2009
Posty: 227
Poziom: 14
HP: 0/426
 0%
MP: 203/203
 100%
EXP: 3/33
 9%
Wysłany: 2009-07-20, 16:02   

[quote="Badbanan14"]
Ja kupilem gre na Rapidshare, wystarczy poszukac na peb.pl[/quote]

lol
 
 
photoxeros
User


Wiek: 29
Dołączył: 31 Gru 2007
Posty: 909
Poziom: 26
HP: 32/1637
 2%
MP: 781/781
 100%
EXP: 70/78
 89%
Wysłany: 2009-07-20, 17:02   

po ss'ach wyglada naprawde fajnie ;D opis tez ciekawy ;p wiec chyba rowniez kupie ja na rapidshare xD lol
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
[ ODPOWIEDZ ]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Theme DarkBlue created by IPBmodified by Elportero Podziekowania dla calej ekipy forum ,ktora wniosla wklad w jego rowoj i zycie - to pomnik naszej pracy i mlodosci - moze komus lezka sie w oku zakreci przy wspomnieniach starych czasow - pozdro forall do zobaczenia w dalszych losach naszego zycia grafika zawsze bedzie z Wami.